
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Ar žinojote, kad abrikosų žiedų kvapas naudojamas kvepalams gaminti? Koks nuostabus kvapas ir nenugalimas skonis tik viename Didos Božos ekologiškų abrikosų džemo indelyje.
Abrikosų džemas puikiai dera su įvairiais sūriais ir kitais pieno gaminiais. Juo pagardinsite pusryčių košę ar kepinius. Dida Boža gamintojo iš Kroatijos džemai pelnę daugybę apdovanojimų maisto parodose ir aklose degustacijose. Išbandykite, tai skonio garantas!
Energinė ir maistinė vertė 100g: 243 kcal/1026 kJ, riebalų 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 59 g, iš kurių cukrų 55 g, baltymų 1 g, druskos 0,1 g, skaidulų 1,1 g.
Pagaminta iš 72 g vaisių 100 g produkto. Bendras cukraus kiekis 60g 100g.ž
Sudėtis: abrikosai*, cukrus*, vanduo, stingimo medžiaga: pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, PIENO rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis.
*Be gliuteno ir konservantų