- Išparduota

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Visiems puikiai pažįstamos klasikinės razinos. Tamsios spalvos, saldaus skonio. Tiesiog privalo jų būti pas kiekvieną virtuvės lentynoje. Tinka kaip pagardas įvairiausiems gaminiams pagal jūsų fantaziją.
Razinos yra džiovintos vynuogės ir tai yra dažnas priedas kepiniuose. Nuo senų laikų razinos yra sveikas pakaitalas saldainiams. Jose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų.
Džiovintuose vaisiuose gausu skaidulų, kurios gerina virškinimą. Tyrimais įrodyta, kad razinos mažina kraujospūdį ir insulto riziką. Sportininkams razinos yra puiki alternatyva greitai gauti angliavandenių.
Razinų paros norma yra 50 g
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 329 kcal/1396 kJ, riebalų 1,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, angliavandenių 75,1 g, iš kurių cukrų 72,4 g, baltymų 3,1 g, druskos 0,063 g.
Sudedamosios dalys: razinos (100%) (rafinuotas nehidrintas saulėgrąžų aliejus). Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Džiovintos spanguolės, kaip ir natūralios, turi savyje gausybę vitaminų bei mineralinių medžiagų. Tai dar viena labai universali uoga mūsų asortimente. Džiovintos spanguolės tinka įvairiuose patiekaluose - nuo rytinės košės iki šventinės silkutės.
Saulės nubučiuotos džiovintos vyšnios, kai norisi kažko neįprasto. Natūraliai saldžios, todėl puikiai tiks prie rytinių košių ar šventinės šampano taurės.
Auksinio atspalvio "golden" razinos yra salžios kaip medus , puikiai tinka kaip pagardas įvairiems patiekalams.