- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Savo asortimentą papildėme dar vienu išskirtiniu pasiūlymu. Abejingų nepaliekantys karališko skonio Pekano riešutai apvilkti traškaus saldumo plutele.
Traškūs karamelizuoti pekanai taps sveikesniu saldumynu, kuriuo galėsite mėgautis prie vakaro filmo, užkandžiauti prie kavos ar pavaišinti užsukusius svečius. Pekano riešutai papildys vitamino B1, cinko, magnio, kalcio ir riebiųjų rūgščių atsargas organizme.
Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties. Pekano riešutai naudingi mūsų organizmui, nes sumažina riziką susirgti tulžies pūslės akmenlige, mažina padidėjusį cholesterolio kiekį ir "blogojo" cholesterolio lygį, sulėtina su amžiumi susijusią raumenų nervų degeneraciją. Šie riešutai sumažina širdies ligų riziką. Be to, teigiamai veikia nervinę sistemą.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 606 kcal/2515 kJ, riebalų 48,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,1 g, angliavandenių 35,3 g, iš kurių cukrų 34,3 g, baltymų 6,3 g, druskos 0,002 g.
Sudedamosios dalys: PEKANO RIEŠUTAI 68%, Cukrus 31%, Rapsų aliejus 0.50%, Gliukozės sirupas 0.50%, sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tai skonių derinys ieškantiems kažko neįprasto - pekano (karijų) riešutas šokoladinio triufelio apvalkale. Labai patiks gurmanams , nes norisi dar ir dar....