
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Nepakartojamai traškus krosnyje keptų riešutų mišinys. Subtiliai sūdyti riešutai su lengvu saldumo poskoniu, mėgstantiems paįvairinti užkandžių asortimentą.
Riešutai yra labai maistingas užkandis, kuris suteikia energijos ir sotumo jausmą. Jų sudėtyje gausu organizmui taip reikalingų mineralų ir vitaminų. Sauja riešutų išgelbės praalkusius tarp pagrindinių valgymų bei pagardins patiekalus ar desertus.
Krosnyje kepinti riešutai tampa labai traškūs. Pagardinti žiupsneliu Himalajų druskos tampa sveiku ir maistingu užkandžiu. Mėgaukis su draugais ar prie vakaro filmo.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 594 kcal/2460 kJ, riebalų 48 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,1 g, angliavandenių 16 g, iš kurių cukrų 5,5 g, baltymų 20 g, druskos 1,95 g.
Sudedamosios dalys: MIGDOLO RIEŠUTAI 39 %, ŽEMĖS RIEŠUTAI 34%, ANAKARDŽIO RIEŠUTAI 24 %, druska, cukrus, stingdiklis gumiarabikas, maltodekstrinas, dažiklis amoniakinė karamelė, mielių ekstraktas. Sudėtyje yra migdolo, anakardžio ir žemės RIEŠUTŲ. Gali būti pistacijų ir lazdyno RIEŠUTŲ pėdsakų. Supakuotas naudojant apsaugines dujas. Atminkite: maži vaikai gali užspringti. Kilmės šalis: Lietuva. Geriausias iki: žiūrėti spaudą ant pakuotės.
Laikyti sausoje vietoje, (0 ÷ + 25) °C temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Jo didenybė sūdyti ir kepinti žemės riešutai – skonių klasika. Puikiai visiems pažįstamas skonis - švelniai pakepinti ir subtiliai pagardinti žiupsneliu druskos. Nuo seno daugelio pamėgtas ir universalus užkandis, neprarandantis savo populiarumo ir šiandien. Tai ne tik dažnas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Ypatingai traškūs kepinti migdolai su žiupsneliu druskos - tikra užkandžių bomba. Mėgaukis šiais migdolais, juk jie tokie gardūs ir maistingi...
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.