
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Sūrio skonio užkandžių rinkinys su žemės riešutais.
Sūrio skonio užkandžių rinkinys su žemės riešutais.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 534 kcal/2223 kJ, riebalų 35,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,8 g, angliavandenių 36,2 g, iš kurių cukrų 4,6 g, baltymų 14,5 g, druskos 1,91 g.
Sudedamosios dalys: ŽEMĖS RIEŠUTAI 54 %, KVIETINIAI miltai, bulvių krakmolas, palmių aliejus, sūrio skonio prieskonių mišinys 3,6 % (IŠRŪGŲ milteliai (iš PIENO), druska, SŪRIO milteliai 14,9 % (sūris (iš PIENO), antioksidantas natrio fosfatas), aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, svogūnų milteliai, dekstrozė, pomidorų milteliai, maltodekstrinas, prieskonių ekstraktas (paprikų), lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga), modifikuotas krakmolas, druska, cukrus, tešlos kildymo medžiaga natrio karbonatas, rapsų aliejus, maltodekstrinas, dažikliai: amoniakinė karamelė, anato norbiksinas. Gali būti PISTACIJŲ, MIGDOLO, ANAKARDŽIO ir LAZDYNO RIEŠUTŲ pėdsakų.
Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva. ŽEMĖS RIEŠUTŲ kilmės šalis: ne ES.
Laikyti sausoje vietoje, (0 ÷ + 25) °C temperatūroje.
Charakteristikos