
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Žaismingi saldaus skonio žemės riešutai. Puikiai tiks pradžiuginti mažuosius per gimtadienius. Mums jie iš karto primena rožinę panterą , o jums?
Žaismingi ir saldūs žemės riešutai bus gardus užkandis mažiems ir dideliems.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 538 kcal/2243 kJ, riebalų 33 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,6 g, angliavandenių 42 g, iš kurių cukrų 34,6 g, baltymų 16,0 g, druskos 0,43 g.
Sudedamosios dalys: ŽEMĖS RIEŠUTAI 67 %, cukrus, maltodekstrinas, saldžiųjų bulvių koncentratas, obuolių sulčių koncentratas, dažinių dygminų koncentratas, druska, krakmolas, glajinės medžiagos (karnauba vaškas, bičių vaškas, šelakas), kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, trinatrio citratas. Gali būti SOJOS, PIENO, MIGDOLO, PISTACIJŲ, ANAKARDŽIO ir LAZDYNO RIEŠUTŲ pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti. Kilmės šalis: Lietuva. Žemės riešutų kilmės šalis: ne ES. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Karamelizuoti žemės riešutai - skrudinti ir padengti medaus plutele. Skrudinimas riešutams suteikia papildomo traškesio, todėl valgant sunku sustoti. Puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Tai ne tik visiems gerai žinomas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Tai lyg originalūs M&M's - toks būtų taikliausias šio skanėsto apibūdinimas. Žino jį visi - maži ir dideli, klasikinis spalvotas šokoladas ir dar labiau klasikinis žemės riešutas, Šis desertas žavi paprastumu. O pradėjus valgyti neįmanoma sustoti.
Skrudinti žemės riešutai traškiame spalvingame glaiste. Smaližiaukite kaip desertą arba puoškite kepinius.
Žemės riešutai cukruje - tai skrudinti riešutai padengti traškia ir saldžia plutele.