
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.
Sudėtyje gausu vertingųjų riebalų, todėl tai ne tik gardus bei naudingas užkandis, bet ir neišsemiamos energijos suteiksiantis delikatesas. Anakardžių nauda tiesiog nepamatuojama ir plačiai aptarinėjama mokslininkų bendruomenėje. Šių riešutų nauda akivaizdi - juose gausu fosforo, kuris labai naudingas mūsų kaulams ir dantims. Anakardžių riešutai taip pat yra ir magnio šaltinis, reikalingas mūsų širdžiai. Šis riešutas savo forma primena inkstus ir tai ne tik sutapimas, bet ir akivaizdi šių riešutų teigiama nauda inkstų sistemai. Turbūt nerasime antro tokio riešuto su tiek daug teigiamų savybių.
Ankardžiai (577 kcal) - puikus energijos šaltinis. Rekomenduojama paros norma vos 20-30 g. Saujelė riešutų ir tu jau gausi visas reikiamas medžiagas sveikesniam organizmui. Žaliavalgių ir vegetarų tarpe tai tiesiog nepakeičiamas riešutas savo geležies ir baltymų gausa. Anakaržio riešutus dietologai pataria įtraukti į kiekvieno iš mūsų racioną, jie puikiai dera ir salotose, ir kepiniuose, ir desertuose, ir net prie mėsos.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 577 kcal./2417 kJ, riebalų 43,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,8 g, angliavandenių 26,9 g, iš kurių cukrų 5,9 g, baltymų 18,2 g, druskos 0,03 g.
Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIAI (557 kcal.); W240. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Jo didenybė sūdyti ir kepinti žemės riešutai – skonių klasika. Puikiai visiems pažįstamas skonis - švelniai pakepinti ir subtiliai pagardinti žiupsneliu druskos. Nuo seno daugelio pamėgtas ir universalus užkandis, neprarandantis savo populiarumo ir šiandien. Tai ne tik dažnas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Ypatingai traškūs kepinti migdolai su žiupsneliu druskos - tikra užkandžių bomba. Mėgaukis šiais migdolais, juk jie tokie gardūs ir maistingi...