- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Tai tikras KARALIŠKAS riešutų mišinys. Tik aukščiausios kokybės riešutai: pekano riešutai, pistacijų branduoliai, braziliški riešutai, lazdyno riešutai, makadamijų riešutai, anakardžio riešutai, migdolų riešutai. Puikiai tiks tiems, kas mėgsta kelių rūšių riešutus vienu metu.
Karališkas riešutų mišinys karališkam vakaro užkandžiui. Mėgaukis sveiku ir energijos suteikiančiu užkandžiu. Be to, šis karališkas riešutų mišinys praturtins namuose plakamus jogurtus, glotnučius ar suteiks naujų skonių kepiniams.
Maistinė vertė ir energinė 100 g: 680 kcal/2847 kJ, riebalų 49,42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,731 g, angliavandenių 21,67 g, iš kurių cukrų 3,89 g, baltymų 21,22 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: RIEŠUTAI 680 kcal . MAKADAMIJOS RIEŠUTAI (15%) PEKANO RIEŠUTAI (15%) LAZDYNO RIEŠUTAI (15%) PISTACIJŲ BRANDUOLIAI (15%) ANAKARDŽIO RIEŠUTAI (15%) BERTOLETIJOS RIEŠUTAI (15%) МIGDOLO RIEŠUTAI (10%)
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos