- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Pergalės saldainiai "Kregždutė" aplieti kakaviniu glaistu su pieninio kremo įdaru.
"Kregždutė" saldainiai pagaminti iš sutirštinto pieno, puraus maskarponės sūrio, kvapnaus vyšnių likerio, šlakelio brendžio ir sicilietiško „Marsala“ vyno su kepintų migdolų, lazdynų bei žemės riešutų gabaliukais. Tokiam skonių asorti sunku atsispirti.
Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), liesi kakavos milteliai, pieno išrūgų permeatas, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas sieros dioksidas), etilo alkoholis, vyšnių likeris, konservantas kalio sorbatas, saldintas sutirštintas pienas, brendis, kvapiosios medžiagos, smulkinti kepinti migdolų, lazdynų, žemės riešutai, kiaušinių baltymų milteliai, koncentruotos vyšnių sultys, sviestas, grietinėlės milteliai, trinta kakava, kakavos sviestas, drėgmės išlaikymo medžiaga glicerolis, koncentruotos vaisių- uogų sultys, gliukozės-fruktozės sirupas, maltodekstrinas, maskarponės sūrio pasta ((maskarponės sūris (pasterizuota grietinėlė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, pasterizuotas nenugriebtas pienas, pasterizuoti kiaušinių tryniai, etilo alkoholis, vanilės ekstraktas)), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tiramisu pasta ((cukrus, kiaušinių skonio vynas (vynas, „Marsala“ vynas, alkoholis iš panašių į vyną medžiagų, kiaušinių trynių milteliai, cukrus, kvapiosios medžiagos, (sudėtyje yra sieros dioksido), „Marsala“ vynas (sudėtyje yra sieros dioksido)), tirštikliai: pektinai, agaras; tirpi kava, valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai, kukurūzų krakmolas.
Gali būti glitimo (kviečių) ir jų produktų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Juoduoju šokoladu aplieti saldainiai "Veliuona" su romo skonio kakaviniu įdaru ir smulkintais vafliais.
Šokoladu aplietame kreminės masės batonėlyje susipina aromatingos robustos bei švelniai salstelėjusios arabikos kavos pupelių skoniai. Ypač tinka kaip desertas prie kavos.
Legendinis saldainis su smulkintais vafliais, liofilizuotomis avietėmis ir karamelizuoto cukraus kristalais. Traškus, šokoladu aplietas saldainis tirpsta burnoje.
Pergalės saldainiai "Ananasiniai" dvelkia tropikais visais metų laikais.
Pergalės saldainiai "Fortūna" tikra klasika. Bet ar pagalvotum, kad jų sudėtyje yra bulvių traškučių?
Tai kultiniai saldainiai, kuriais lietuviai vaišina nuo 1968 metų. Nomeda - tai vaflinis saldainis su obuolių įdaru ir šokoladiniu glaistu.