- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Pergalės saldainiai "Ananasiniai" dvelkia tropikais visais metų laikais.
Pergalės saldainiai "Ananasiniai" - tai traškūs vafliai, pertepti liofilizuotų ananasų įdaru ir aplieti plonu sluoksniu šokolado. Mėgaukis prie puodelio kavos ar arbatos.
Sudedamosios dalys: cukrus, palmių branduolių, palmių riebalai, vaflių lakštai ir smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai), visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių riebalai, liesi kakavos milteliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos, ananasų milteliai (0,02 %), džiovinti šaldant.
Gali būti migdolų, žemės riešutų, pieno (įskaitant laktozę) ir jų produktų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3 °C temperatūroje).
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Juoduoju šokoladu aplieti saldainiai "Veliuona" su romo skonio kakaviniu įdaru ir smulkintais vafliais.
Šokoladu aplietame kreminės masės batonėlyje susipina aromatingos robustos bei švelniai salstelėjusios arabikos kavos pupelių skoniai. Ypač tinka kaip desertas prie kavos.
Legendinis saldainis su smulkintais vafliais, liofilizuotomis avietėmis ir karamelizuoto cukraus kristalais. Traškus, šokoladu aplietas saldainis tirpsta burnoje.
Pergalės saldainiai "Kregždutė" aplieti kakaviniu glaistu su pieninio kremo įdaru.
Pergalės saldainiai "Fortūna" tikra klasika. Bet ar pagalvotum, kad jų sudėtyje yra bulvių traškučių?
Tai kultiniai saldainiai, kuriais lietuviai vaišina nuo 1968 metų. Nomeda - tai vaflinis saldainis su obuolių įdaru ir šokoladiniu glaistu.