- −20%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Tai kultiniai saldainiai, kuriais lietuviai vaišina nuo 1968 metų. Nomeda - tai vaflinis saldainis su obuolių įdaru ir šokoladiniu glaistu.
Pergalės saldainiai "Nomeda" gomurį apgaubs lietuviškų obuolių tyrės ir migdolų bei žemės riešutų įdaru, kuriuo pertepti du sluoksniai vaflių, aplieti šokoladiniu glaistu.
Sudedamosios dalys: cukrus, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas kalio sorbatas), juodasis šokoladas ((cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga)), vaflių lakštai ir smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska,emulsiklis sojų lecitinai), smulkinti migdolai, smulkinti žemės riešutai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratai; stingdiklis pektinai, kvapioji medžiaga.
Gali būti anakardžių, lazdynų, pieno (įskaitant laktozę) ir jų produktų.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43%. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Juoduoju šokoladu aplieti saldainiai "Veliuona" su romo skonio kakaviniu įdaru ir smulkintais vafliais.
Šokoladu aplietame kreminės masės batonėlyje susipina aromatingos robustos bei švelniai salstelėjusios arabikos kavos pupelių skoniai. Ypač tinka kaip desertas prie kavos.
Legendinis saldainis su smulkintais vafliais, liofilizuotomis avietėmis ir karamelizuoto cukraus kristalais. Traškus, šokoladu aplietas saldainis tirpsta burnoje.
Pergalės saldainiai "Kregždutė" aplieti kakaviniu glaistu su pieninio kremo įdaru.
Pergalės saldainiai "Fortūna" tikra klasika. Bet ar pagalvotum, kad jų sudėtyje yra bulvių traškučių?