
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Juoduoju šokoladu aplieti žemės riešutai - desertas smaližiams. Burnoje tirpstantis šokoladas ir traškus žemės riešutas nepalieka abejingų šiam skoniui.
Juoduoju šokoladu aplieti žemės riešutai - tai švelnaus saldumo ir traškumo derinys. Šis desertas yra sveikesnis už įprastus saldumynus, nes 50% sudaro žemės riešutai, kurie yra naudingi mūsų organizmui. Žemės riešutai turi vertingų riebalų, vitaminų ir mineralų, teigiamai veikia kraujotaką, gerina protinį darbą.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 602 kcal./2503 kJ, riebalų 42,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13,5 g, angliavandenių 37,1 g, iš kurių cukrų 27,2 g, baltymų 14,9 g, druskos 0,014 g.
Sudedamosios dalys: 50% šokolado 50% riešutai. ŽEMĖS RIEŠUTAI, Cukrus, Kakavos masė, Kakavos sviestas, Emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, Natūralus vanilės skonis. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Saldaus pieniško šokolado apvalkale traškūs žemės riešutai taps gardžiausiu desertu.