- −20%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Juoduoju šokoladu aplieti žemės riešutai - desertas smaližiams. Burnoje tirpstantis šokoladas ir traškus žemės riešutas nepalieka abejingų šiam skoniui.
Juoduoju šokoladu aplieti žemės riešutai - tai švelnaus saldumo ir traškumo derinys. Šis desertas yra sveikesnis už įprastus saldumynus, nes 50% sudaro žemės riešutai, kurie yra naudingi mūsų organizmui. Žemės riešutai turi vertingų riebalų, vitaminų ir mineralų, teigiamai veikia kraujotaką, gerina protinį darbą.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 602 kcal./2503 kJ, riebalų 42,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13,5 g, angliavandenių 37,1 g, iš kurių cukrų 27,2 g, baltymų 14,9 g, druskos 0,014 g.
Sudedamosios dalys: 50% šokolado 50% riešutai. ŽEMĖS RIEŠUTAI, Cukrus, Kakavos masė, Kakavos sviestas, Emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, Natūralus vanilės skonis. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Lazdyno riešutai juodajame šokolade, tiesiog vaistas organizmui. Puikiai žinoma riešutų nauda, o dar juodojo šokolado gerosios savybės. Tiesiog imkite mane ir valgykite
Tai skonių derinys ieškantiems kažko neįprasto - pekano (karijų) riešutas šokoladinio triufelio apvalkale. Labai patiks gurmanams , nes norisi dar ir dar....
Saldaus pieniško šokolado apvalkale traškūs žemės riešutai taps gardžiausiu desertu.