
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Razinos šokoladinio skonio glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų.
Razinos šokoladinio skonio glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų. O aplietos saldžiu glaistu jos tampa skaniu desertu. Šiais šokoladiniais žirniukais galima puošti ir kepinius bei kitus desertus.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 360 kcal./1527 kJ, riebalų 1,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandenių 86 g, iš kurių cukrų 79,8 g, baltymų 2,7 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: cukrus 63,4 %, razinos 29 % (razinos, konservantas sieros dioksidas), gliukozės sirupas, mažesnio riebumo kakavos milteliai, šokolado kvapioji medžiaga, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Sudėtyje yra sulfitų. Gali būti sojos, pieno, žemės, migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos