
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Skrudinti žemės riešutai traškiame spalvingame glaiste. Smaližiaukite kaip desertą arba puoškite kepinius.
Skrudinti žemės riešutai ir traški bei saldi plutelė.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 430 kcal./1813 kJ, riebalų 10 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g, angliavandenių 82 g, iš kurių cukrų 73 g, baltymų 4,6 g, druskos 0,0 g.
Sudedamosios dalys: cukrus 74 %, žemės riešutai 21 %, gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažikliai: kurkuminas, karminas, riboflavinai, chlorofilų ir chlorofilinų vario kompleksai, briliantinis mėlynasis FCF; rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Sudėtyje yra žemės riešutų. Gali būti sojos, pieno, pistacijų, migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos