- −10%
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Trys skirtingi šokoladai 50% (juodas,baltas,pieniškas) ant traškių kokosų – tobulas derinys.
Šokoladu aplieti kokosai: traški tekstūra ir tirpstantis skonis.Atsipalaiduokite su mūsų šokoladiniais kokosais! Tai puikus būdas pasilepinti po ilgos dienos.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 502 kcal/2098 kJ, riebalų 26,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17,5 g, angliavandenių 59 g, iš kurių cukrų 47,7 g, baltymų 5,0 g, druskos 0,084 g.
Sudedamosios dalys:cukrus, kokosas, kakavos sviestas, kakavos masė, gliukozės ir fruktozės sirupas, dekstrozė, kviečių krakmolas, nenugriebto pieno milteliai, gyvulinė želatina, laktozė (iš pieno), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis (E322) sojos lecitinas, natūralus vanilės skonis, glazūravimo priemonė (E414), druska, glazūravimo priemonė (E904), jogurto milteliai.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Kilmės šalis: Olandija
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Migdolo riešutai laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis - Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe.
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - gausiai aplieti juoduoju šokoladu, nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - aplieti citrinų skonio pienišku šokoladu , nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Traškūs migdolai, aplieti tirpstančiu šokoladu su nepakartojamu tiramisu aromatu.