- −20%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Tai dar vienas neeilinis derinys mūsų asortimente - dideli bertoletijos (braziliniai) riešutai aplieti pienišku šokoladu. Pasižymintys išskirtiniu skoniu bertoletijos riešutai pagardinti šokoladu atvers jums naujus skonių horizontus. Šis derinys kažkiek primena kavos aromatą.
Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus. Burnoje tirstantis šokoladas ir viduje traškus riešutas - itin gardus ir maistingas desertas, kuris suteiks daug energijos ir bus sveikesnė alternatyva saldumynams.
Bertoletijų riešutuose begalė naudingų mineralų, tokių kaip selenas, magnis, kalis ir kalcis. Selenas siejamas su vėžio prevencija, apsaugantis skydliaukę bei kraujagysles ir širdį. Riešutai aprūpina organizmą sveikosiomis riebiosiomis rūgštimis ir turi antioksidacinėmis savybėmis. Užteks suvalgyti vos 2 riešutus per dieną, kad gautume rekomenduojamą seleno paros normą. Kaip ir daugelio riešutų, taip ir braziliškų riešutų, rekomenduojama paros norma yra 20-30 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 587 kcal/2444 kJ, riebalų 40,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17 g, angliavandenių 46,4 g, iš kurių cukrų 40,1 g, baltymų 8,3 g, druskos 0,139 g.
Sudedamosios dalys: Cukrus, BRAZILINIAI RIEŠUTAI, Kakavos sviestas, PIENO milteliai, Kakavos masė, Išrūgų milteliai (yra PIENO), LAKTOZĖ (iš PIENO), Glazūravimo medžiaga (E414), Emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, Natūralus vanilės skonis. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tai skonių derinys ieškantiems kažko neįprasto - pekano (karijų) riešutas šokoladinio triufelio apvalkale. Labai patiks gurmanams , nes norisi dar ir dar....