
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1969 kcal/ 477kJ, riebalų 31,00 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,9 g, angliavandenių 13 g, iš kurių cukrų 0,00 g, baltymų 19,0 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: Linų sėklos.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Produktas gali sukelti alergiją.
Kilmės šalis LIETUVA
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Pasinerkite į sveikatingumo pasaulį su šiomis natūraliomis ir maistingomis sėklomis, kurios praturtins Jūsų kasdienę mitybą.
Skaldytų-laužytų sėmenų išskirtinė savybė yra ta,kad juos greičiau pasisavina organizmas.Taigi ši maža sėkla, kurioje gausu skaidulų ir baltymų, gali būti gražus ir sveikas daugelio patiekalų priedas.
Baltojo sezamo sėklos, lukštentos, premium klasės, neskrudintos.
Juodojo sezamo sėklos, lukštentos, premium klasės, neskrudintos.