- −25%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Aukščiausios rūšies kalakutienos krūtinėlė vytinta su medumi ir žolelėmis, kad atskleistų savo sodrų, išraiškingą skonį. Mėgaukitės šiuo sveiku ir sočiu užkandžiu draugų kompanijoje, pasiimkite į kelionę ar užkandžiaukite gamtoje. Vytinta kalakutiena be konservantų, todėl patiks ir mažiems, ir dideliems. Derinkite užkandžių lėkštėje su sūriais, riešutais, džiovintais vaisiais.
Vytinta kalakutiena galite gardinti picas, padažus, salotas ar sumuštinius. Ji dera prie tauriųjų gėrimų, vyno ar alaus. Unikaliai marinuota ir vytinta kalakutienos filė lieka minkšta ir labai gardi.
Sudedamosios dalys: kalakutienos krūtinėlė 87,2 %, medus 2,6 %, prieskoniai, česnakai, valgomoji druska, obuolių actas, svogūnai, kalendros 0.4 %, citrinos 0.4 %, pomidorų milteliai, kvapioji rūkymo medžiaga, garstyčios, medaus kvapioji medžiaga. Gali būti sojų pupelių, kviečių glitimo, salierų ir riešutų pėdsakų.
Pagaminta iš 218 g kalakutienos krūtinėlės.
Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė 1088 kJ/ 257 kcal; riebalai - 2,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 1,1 g; angliavandeniai - 4,0 g, iš kurių cukrų - 2,1 g; baltymai - 54,1 g; druska - 1,8 g.
Grynasis kiekis: 100 g. Geriausias iki: žr. spaudą ant pakuotės. Laikyti (0-+30)° C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve. Pakuotės viduje yra nevalgomas deguonies absorbentas. Pradarę pakuotę, jį išmeskite. Aukštos baltyminės vertės produkto paviršiuje, esant temperatūrų svyravimui, gali išsiskirti natūralus mėsos baltymas. Produkto kokybei tai įtakos neturi.