- −25%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė iš aukščiausios rūšies mėsos, be konservantų, su natūraliais prieskoniais. Gardus ir sotus užkandis mėsos mėgėjams. Itin tinka su tauriaisiais gėrimais, vynu ar alumi. Derindami su sūrio, riešutų ir kitais užkandžiais sukursite gurmanišką lėkštę savo svečiams.
Vytintos kiaulienos steikas bus patogus užkandis kelionėje, gamtoje ar vakarojant su draugais, nes nereikia pjaustyti. Patiks kiekvienam skubančiam ar ieškančiam sveikų užkandžių. Vytintai mėsai netaikomos specialios laikymo sąlygos, todėl galite pasiimti į žygį ar šeimos išvyką. Šis užkandis yra labai maistingas ir sveikas, todėl patiks ir vaikams.
Sudedamosios dalys: kiaulienos nugarinė 97,8 %, valgomoji druska, prieskoniai, baltieji pipirai 0,2 %, cukrus. Gali būti sojų pupelių, kviečių glitimo, salierų, garstyčių ir riešutų pėdsakų.
Pagaminta iš 244 g kiaulienos nugarinės.
Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė 1304 kJ / 309 kcal; riebalai - 5,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 2,1 g; angliavandeniai - 1,3 g, iš kurių cukrų - 1,2 g; baltymai - 63,0 g; druska - 4,5 g.
Grynasis kiekis: 100 g. Geriausias iki: žr. spaudą ant pakuotės. Laikyti (0-+30)° C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve. Pakuotės viduje yra nevalgomas deguonies absorbentas. Pradarę pakuotę, jį išmeskite. Aukštos baltyminės vertės produkto paviršiuje, esant temperatūrų svyravimui, gali išsiskirti natūralus mėsos baltymas. Produkto kokybei tai įtakos neturi.