- −25%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Vytinta jautiena. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis.
Vytintas jautienos kumpis su raudonuoju vynu, medumi ir prieskoniais - tikras delikatesas mėsos mėgėjams. Tradicinė vytinta jautiena taps sočiu ir maistingu užkandžiu, baltymų šaltiniu. Vytinta jautiena patiks kiekvienam skubančiam ar ieškančiam sveikų užkandžių. Pasiimkite jos į kelionę, gamtą ar draugų susibūrimą.
Rankų darbo, premium kokybės mėsa tinka su tauriaisiais gėrimais, alumi ar vynu. Derindami su sūrio, riešutų ir kitais užkandžiais sukursite gurmanišką lėkštę savo svečiams.
Sudedamosios dalys: jautienos kumpis 89,21 %, svogūnai, raudonasis vynas, valgomoji druska, medus, garstyčios, fruktozė, prieskoniai. Gali būti sulfitų, sojų pupelių, kviečių glitimo, salierų ir riešutų pėdsakų.
100 g produkto pagaminti sunaudojama 223 g jautienos.
Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė 1070 kJ/ 253 kcal; riebalai - 3,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 1,5 g; angliavandeniai - 4,0 g, iš kurių cukrų - 3,9 g; baltymai - 51,2 g; druska - 4,1 g.
Grynasis kiekis: 70 g / 100 g. Geriausias iki: žr. spaudą ant pakuotės. Laikyti (0-+30)° C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve. Pakuotės viduje yra nevalgomas deguonies absorbentas. Pradarę pakuotę, jį išmeskite. Aukštos baltyminės vertės produkto paviršiuje, esant temperatūrų svyravimui, gali išsiskirti natūralus mėsos baltymas. Produkto kokybei tai įtakos neturi.
* - Šio gaminio gamyboje nenaudota jokių konservantų, žymimų E raide. Galutiniame produkte gali būti aptinkami natūraliai iš augalinės ar gyvūninės kilmės ingredientų susidarę nedideli nitratų bei glutamo rūgšties kiekiai.