- −25%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Aštresnio skonio mėgėjams patiks vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Iš aukščiausios kokybės mėsos rankų darbo užkandis yra su natūraliais prieskoniais ir be konservantų. Tai puikus pasirinkimas vakarojant su draugais, keliaujant ar einant į žygį. Soti ir maistinga vytinta mėsa suteiks energijos, tai baltymų šaltinis.
Premium kokybės vytinta jautiena tinka su tauriaisiais gėrimais, alumi ar vynu. Derindami su sūrio, riešutų ir kitais užkandžiais sukursite gurmanišką lėkštę savo svečiams. Aštria vytinta jautiena gardinkite kitus patiekalus - picas, sumuštinius, salotas ar padažus.
Sudedamosios dalys: jautiena 77,56 %, sojos padažas (vanduo, sojų pupelės, valgomoji druska, spirito actas), rudasis cukrus, prieskoniai, česnakų granulės, obuolių actas, raudonasis vynas, džiovintos slyvos 0,56 %, čili pipirai 0,55 %, pomidorų milteliai, valgomoji druska. Gali būti sulfitų, kviečių glitimo, salierų, garstyčių ir riešutų pėdsakų.
100 g produkto pagaminti sunaudojama 194 g jautienos.
Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė 1255 kJ/ 296 kcal; riebalai - 3,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 1,4 g; angliavandeniai - 22,2 g, iš kurių cukrų - 21,3 g; baltymai - 45,1 g; druska - 4,0 g.
Grynasis kiekis: 70 g / 100 g. Geriausias iki: žr. spaudą ant pakuotės. Laikyti (0-+30)° C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve. Pakuotės viduje yra nevalgomas deguonies absorbentas. Pradarę pakuotę, jį išmeskite. Aukštos baltyminės vertės produkto paviršiuje, esant temperatūrų svyravimui, gali išsiskirti natūralus mėsos baltymas. Produkto kokybei tai įtakos neturi.
* - Šio gaminio gamyboje nenaudota jokių konservantų, žymimų E raide. Galutiniame produkte gali būti aptinkami natūraliai iš augalinės ar gyvūninės kilmės ingredientų susidarę nedideli nitratų bei glutamo rūgštie kiekiai.