- Išparduota
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Nepamainomas produktas konditerių virtuvėje, pagardins įvairiausius jūsų kepinius. O smaližiai jį tiesiog valgo vieną patį, nes tai labai patogūs maži "trupinėliai".
Baltas šokoladas medalionais, kurį bus patogu tirpinti ir naudoti desertams bei kepiniams. Šiame baltame šokolade yra ne mažiau nei 27,5% kakavos sviesto.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 558 kcal/2315 kJ, riebalų 34 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,1 g, angliavandenių 56,3 g, iš kurių cukrų 56,3 g, baltymų 6 g, druskos 0,16 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas 27,5%, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau 33,9 %. Sudėtyje yra PIENO ir SOJOS.
Laikyti sausoje vietoje, (+10C... +20C) temperatūroje.
Kilmės šalis: Vokietija.
Charakteristikos