- %
- −20%
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Bertoletijos riešutai sveikas, gardus ir maistingas užkandis, padedantis stiprinti imunitetą.
Žmones dažnai glumina braziliški riešutai ir bertoletijos - kas tai? Ogi vienas ir tas pats riešutas, tad ir braziliški riešutai kaina nesiskiria nuo bertoletijų.
Bertoletijų kaina dažnai būna svyruojanti dėl derliaus nuėmimo ypatumų, braziliški riešutai kaina nesiskiria nuo tokių riešutų kaip anakardžiai ar pekano riešutai.
Dėl skirtingose kultūrose naudojamo pavadinimo šis riešutas įgavo daugiau nei vieną pavadinimą , bet vadinkite šį riešutai kaip norite, jis vistiek išliks pirmoje vietoje pagal savo turimas naudingasias savybes.
Braziliški riešutai (bertoletijos) kalorijos?
Mėgaujantis bertoletijomis nereikia sukti galvos dėl kalorijų, tuo šie riešutai ir ypatingi. Viename riešute tik 33 kolorijos ir begalė naudingų mineralų, tokių kaip selenas, magnis, kalis ir kalcis. Selenas siejamas su vėžio prevencija, apsaugantis skydliaukę bei kraujagysles ir širdį. Riešutai aprūpina organizmą sveikosiomis riebiosiomis rūgštimis ir turi antioksidacinėmis savybėmis. Užteks suvalgyti vos 2 riešutus per dieną, kad gautume rekomenduojamą seleno paros normą. Kaip ir daugelio riešutų, taip ir braziliškų riešutų, rekomenduojama paros norma yra 20-30 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 683 kcal/2858 kJ, riebalų 67,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,1 g, angliavandenių 4,2 g, iš kurių cukrų 2,3 g, baltymų 14,3 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: Braziliški RIEŠUTAI (bertoletijos) kalorijos 683. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Lietuviški lazdyno riešutai tai vienas iš nedaugelio riešutų, kuris auga ir mūsų klimato sąlygomis. Lazdyno riešutai - tai visiems puikiai pažįstami, iš šalies paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.