- %
- −10%
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Pistacijos – bene mažiausiai kaloringi riešutai, mažinantys apetitą ir gerinantys medžiagų apykaitą, todėl itin tinkami papildyti sveiką mitybą.
Kepintos ir sūdytos pistacijos tinka kaip užkandis prie vyno ar alaus. Be to, pistacijos turi daug maistingų medžiagų, todėl jas verta įtraukti į kasdienį racioną. Pistacijomis gardinkite desertus, kepinius, salotas, o mėgstantiems eksperimentus virtuvėje gali patikti paskaninti žuvį ar makaronus.
Pistacijų riešutų nauda sveikatai - begalinė. Kuo riešutas žalesnis, tuo jo maistinė vertė turtingesnė. Kaip ir daugelis riešutų, pistacijos teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių veiklą, mažina blogojo cholesterolio kiekį kraujyje. Pistacijų riešutai tikra antioksidantų bomba. Jie palengvina organizmo atsistatymą po didelių krūvių.
30 g - būtent tiek užtenka šių riešutų per dieną, kad gautumėte visas reikalingas medžiagas sveikesniam organizmui.
Manoma, kad pistacijų pavadinimas kilęs iš persų tautos. Būtent Persijoje pistacijų riešutai yra kone svarbiausias kultūrinis ir kulinarinis paveldas.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 657 kcal/2729 kJ, riebalų 48,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,1 g, angliavandenių 27.5 g, iš kurių cukrų 6,8 g, baltymų 24,5 g, druskos 1,2 g.
Sudedamosios dalys: nelukštentos kepintos PISTACIJOS, valgomoji druska. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Lukštentos pistacijos arba tiesiog pistacijų branduoliai patogus valgyti ir maistingas užkandis. Žinoma, lukštentos pistacijos kitiems prarandą visą žavesį, jei nėra įtraukiančio gliaudymo proceso. Šios pistacijos yra natūralios, lukštentos. Manoma, kad pistacijų pavadinimas kilęs iš Persų tautos. Būtent Persijoje pistacijos ko ne svarbiausias kultūrinis...
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.