KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Lietuvoje gaminami gėrimai: gilių, kiaulpienių, cikorijos,varnalėšų kavos ir įvairių žolelių arbatos.
Rankų darbas, unikalios receptūros ir didelis dėmesys žaliavos kokybei, tvarios pakuotės – viskas tam, kad praeities žinios ir skoniai neliktų pamiršti, o taptų prasmingų šiuolaikinės kasdienos ritualų dalimi.
Rasta 10 prekės(-ių).
Galinga ir gardi kavos alternatyva, mūsų kraštuose vertinama nuo seno - daugeliui tai vaikystės nostalgija, kitiems - naujai atrandamas supermaisto šaltinis.
Itin gardi ir vertinga įprastos kavos alternatyva, Lietuvoje vartojama nuo seno. Kiaulpienių kava pasižymi kartokai saldžiu skoniu su juodo šokolado, saulėgrąžų ir riešutų natomis. Aromatas gali priminti ir žemės po lietaus kvapą, ir karamelę.
Gardi ir vertinga kavos alternatyva, mūsų krašuose geriama nuo 18 a. Gamtoje surinktos šaknys lėtai skrudinamos išlaikant skonines ir naudingąsias savybes. Švelniai karstelėjusio, karamelinio skonio su graikinių riešutų poskoniu - puikus pasirinkimas kasdieniniam bekofeiniam kavos ritualui.
Natūrali, įkvėpta tradicijų ir šiuolaikinių mokslinių tyrimų. Puikiai tinkanti po sotaus valgio ar tiesiog, kai reikia naujų jėgų ir švarios pradžios. Sodraus, maloniai karstelėjusio, įžeminančio skonio su juodo šokolado, saldymedžio ir kavos natomis.
Išieškota autentika - santūri lietuviška prabanga kavos puodelyje. Persipynęs itin švelniai skrudintų šaknų kartumas, pagardintas karameliniu miežių salyklu atsiskleidžia ruginės duonos saldumu, kakavos, žemės riešutų poskoniais.
Gardi, gaivinanti arbata, nuo seno geriama mūsų krašte. Šaltmėtės kruopščiai rinktos ir džiovintos minimaliai smulkinant ir taip išsaugant kuo daugiau skoninių ir naudingųjų savybių. Saldesnė už kitas mėtas, gaivi, tačiau neturi stipraus vėsinančio efekto. Tinka ir šaltiems gėrimams ruošti. Geriama po sotaus valgio ar vakare.
Arbata, viduramžiais atkeliavusi į Europą iš Damasko, nuo seno žinomo kaip žinių, plieno ir rožių miesto - kvapni ir gardi vasaros prisiminimų paguoda. Švelnią žaliąją arbatą su gėlių tonais primenanti arbata užliūliuoja besiskleidžiančių žiedų grožiu ir aromatu.
Lietuvoje užaugintų, rankomis kruopščiai nuskintų ir kokybiškai išdžiovintų žiedynų arbata ilgos dienos vakarui. Skonis - sodrus, žolinis, su riešutų nata ir kiek saldaus kartumo.
Lietuvos giriose rankomis rinktų ir lėtai džiovintų pušų pumpurų arbatos puodelis sušildys, grąžins jėgas, palengvins kvėpavimą ir primins pasivaikščiojimus po saulėtus šilus. Švelnus pušies sakų kartumas persipina su natūraliu saldumu. Arbatos gėrimo ritualą lydi malonus miško aromatas.
Aukštos kokybės kakava be jokių priedų - gardžiam gėrimui, šokoladui ar skanėstams gaminti.