KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Rasta 145 prekės(-ių).
Dėl šio skanėsto kilmės vis dar kyla ginčai, bet tai saldumynas, kuris nukels jus į Artimųjų Rytų klajones. Švelnaus skonio ir kreminės tekstūros derinys papildytas traškiais migdolais. Tiesiog neįmanoma atsispirti šiam kerinčiam desertui.
Tai šešių skirtingų skonių nuga mišinys - ragauk vanilės, braškių, pistacijų, citrinos, apelsino, kakavos nuga desertą. Kai norisi paragauti visko ir skirtingų skonių. Tąsus, kreminės tekstūros skanėstas, kuris nepaliks abejingų.
Migdolų riešutai labai naudingi mūsų organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe. Migdolų riešutai labai vertinami dėl vitamino E ir maistinių skaidulų.
Ypač plonai susmulkinti migdolų lapeliai desertų puošybai. Tikra konditerė tiesiog privalo jų turėti savo prieskonių skyrelyje, kad galėtų pagardinti savo šedevrus.
Ypač patogūs naudoti kaip pagardas prie įvairiausių košių, jogurtų, kepinių, pyragų, sausainių, ledų ir dar begalės kitų produktų...
Ypatingai traškūs kepinti migdolai su žiupsneliu druskos - tikra užkandžių bomba. Mėgaukis šiais migdolais, juk jie tokie gardūs ir maistingi...
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.
Lazdyno riešutai - tai vienas iš nedaugelio riešutų, kuris auga ir mūsų klimato sąlygomis. Lazdyno riešutai visiems puikiai pažystami, atrodytų paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus. Tai vieni populiariausių, gardžiausių ir vertingiausių riešutų, savyje saugantys gausybę naudingųjų medžiagų, vitaminų bei mineralų.
Barmix - tai kepintų sūdytų riešutų miksas su ryžių krekeriais. Puikus užkandis prie šalto alaus bokalo.
Nuo neatmenamų laikų džiovinti abrikosai buvo laikomi tikru delikatesu. Dabar jie tapo ne prabangos ženklu, o sveikos gyvensenos epitetu. Džiovinti abrikosai tiesiog privalo būti kiekvieno, savimi besirūpinančio, valgiaraštyje. Natūralūs džiovinti vaisiai patiks ir mažam, ir dideliam.
Saulėje džiovinti abrikosai, prisotinti naudingųjų medžiagų. Dėl šio natūralaus proceso puikiai išsaugo visas maistingąsias medžiagas ir nepraranda natūralaus kvapo. Skonis lyg ką tik nuskintų.
Džiovinti abrikosai kubeliais dar vienas pasirinkimas, kurį galima priskirti saldžių desertų ir pagardų kategorijai. Puikiai tiks košėms pagardinti, Bet ir kaip užkandis be galo skanus.