DŽIOVINTI VAISIAI

Džiovinti vaisiai ir uogos - maistingas ir sveikas užkandis bei patiekalus gardinantis ingredientas. Jie lengvai virškinami, aprūpina mus energija. Džiovinti vaisiai suteikia galimybę vasaros skoniais mėgautis šaltuoju metų laiku, o iš tolimųjų kraštų atkeliavę egzotiški džiovinti vaisiai padeda atrasti naujus skonius. 

Džiovinti abrikosai, slyvos, razinos ar obuoliai dažnai naudojami kepiniuose. Be cukraus džiovinti mangai ar ananasai primins egzotiškus kraštus ir taps labai gardžiu, sveiku desertu. Cukruotomis kivi riekelėmis, braškėmis ar ananasais pagardinsite košes ar natūralų jogurtą. Džiovintos datulės yra ypač naudingos mūsų organizmui ir gali pakeisti cukrų kepiniuose ar desertuose. 

Švarūs, kruopščiai atrinkti džiovinti vaisiai pakeliuose paruošti valgyti. Ragaukite ir mėgaukitės skonių skirtumais bei nauda organizmui. Džiovinti vaisiai kur kas maistingesni nei saldumynai, todėl įtraukite juos į kasdienę mitybą. Jais galite pradžiuginti ir vaikus. 

Skaityti daugiau

Aktyvūs filtrai

DŽIOVINTOS FIGOS

Nuo 5,50 €
500 g 1000 g

Natūraliai saldžios be jokių pridėtinių saldiklių, minkštutės figos. Džiovintos figos kaip ir datulės turi savyje sukaupusios nemažai natūralaus saldumo, tad šis vaisius dažnai rekomenduojamas kaip alternatyva saldumynams. Gausus vitaminų ir mineralų šaltinis. Džiovinti vaisiai be pridėtinio cukraus. Tinka gardinti kokteiliams