- %
- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Anakardžiai yra maistinių medžiagų bomba, kurią į savo racioną turėtų įtraukti kiekvienas besirūpinantis savo sveikata. Sauja anakardžių - tai sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis
Anakardžių nauda
Šis gardus ir sveikatai naudingas delikatesas suteikia energijos ir stiprina organizmą. Anakardžių nauda tiesiog nepamatuojama ir plačiai aptarinėjama mokslininkų bendruomenėje - juose gausu fosforo, kuris labai naudingas mūsų kaulams ir dantims. Anakardžių riešutai taip pat yra magnio šaltinis, reikalingas mūsų širdžiai. Riešutas savo forma primena inkstus ir tai ne tik sutapimas, bet ir akivaizdi šių riešutų teigiama nauda inkstų sistemai. Tikriausiai nerasime antro tokio riešuto su tiek daug teigiamų savybių. Anakardžiai pagerina cukraus kiekio kraujyje kontrolę. Juose gausu cinko, seleno, geležies bei vario.
Ankardžiai (577 kcal.) - puikus energijos šaltinis. Rekomenduojama paros norma vos 20-30 g ir tu jau gausi visas reikiamas medžiagas sveikesniam organizmui. Žaliavalgių ir vegetarų tarpe tai tiesiog nepakeičiamas riešutas savo geležies ir baltymų gausa. Anakaržius dietologai pataria įtraukti į kiekvieno iš mūsų racioną, jie puikiai dera ir salotose, ir kepiniuose, ir desertuose ar net prie mėsos.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 577 kcal./2417 kJ, riebalų 43,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,8 g, angliavandenių 26,9 g, iš kurių cukrų 5,9 g, baltymų 18,2 g, druskos 0,03 g.
Sudedamosios dalys: anakardžio RIEŠUTAI (557 kcal.); W240. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Skrudinti anakardžio riešutai meduje - tai puikus užkandis, kai norisi kažko saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko. Visi gerai žinome medaus naudą organizmui, o riešutai su medumi - tai tikras sveikuolių skanėstas ir energijos bomba. Receptas ypatingas tuo, kad prieš karamelizacijos procesą anakardžio riešutai yra švelniai paskrudinami. Tai duoda papildomo...
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.