- %
- −10%
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Anakardžiai yra maistinių medžiagų bomba, kurią į savo racioną turėtų įtraukti kiekvienas besirūpinantis savo sveikata. Sauja anakardžių - tai sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis
Anakardžių nauda
Šis gardus ir sveikatai naudingas delikatesas suteikia energijos ir stiprina organizmą. Anakardžių nauda tiesiog nepamatuojama ir plačiai aptarinėjama mokslininkų bendruomenėje - juose gausu fosforo, kuris labai naudingas mūsų kaulams ir dantims. Anakardžių riešutai taip pat yra magnio šaltinis, reikalingas mūsų širdžiai. Riešutas savo forma primena inkstus ir tai ne tik sutapimas, bet ir akivaizdi šių riešutų teigiama nauda inkstų sistemai. Tikriausiai nerasime antro tokio riešuto su tiek daug teigiamų savybių. Anakardžiai pagerina cukraus kiekio kraujyje kontrolę. Juose gausu cinko, seleno, geležies bei vario.
Ankardžiai (577 kcal.) - puikus energijos šaltinis. Rekomenduojama paros norma vos 20-30 g ir tu jau gausi visas reikiamas medžiagas sveikesniam organizmui. Žaliavalgių ir vegetarų tarpe tai tiesiog nepakeičiamas riešutas savo geležies ir baltymų gausa. Anakaržius dietologai pataria įtraukti į kiekvieno iš mūsų racioną, jie puikiai dera ir salotose, ir kepiniuose, ir desertuose ar net prie mėsos.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 577 kcal./2417 kJ, riebalų 43,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,8 g, angliavandenių 26,9 g, iš kurių cukrų 5,9 g, baltymų 18,2 g, druskos 0,03 g.
Sudedamosios dalys: anakardžio RIEŠUTAI (557 kcal.); W240. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Skrudinti anakardžio riešutai meduje - tai puikus užkandis, kai norisi kažko saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko. Visi gerai žinome medaus naudą organizmui, o riešutai su medumi - tai tikras sveikuolių skanėstas ir energijos bomba. Receptas ypatingas tuo, kad prieš karamelizacijos procesą anakardžio riešutai yra švelniai paskrudinami. Tai duoda papildomo...
Saldaus skonio anakardžio riešutai pieniškame šokolade. Tikriausiai nerastume smaližiaus, kuris sugebėtu atsispirti šiam deriniui.
Subtiliai traškūs anakardžio riešutai švelnaus grietinės ir svogūnų skonio. Šiek tiek paskrudinti ir apvilkti klasikiniu skonių deriniu nepaliks abejingų. Tiesiog neįmanoma sustoti kramsnoti
Šiuos kepintus jalapeno ir sūrio skonio anakardžius mes turime tik dėl jūsų mielieji gurmanai. Juk mūsų kurmiukas logotipe tą ir reiškia: tyrinėtojas, šniukštinėtojas naujų skonių ragautojas. Pabandom?