- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Prabangus skrudintų pistacijų riešutų kremas, praturtintas švelniu baltuoju šokoladu.
Šis unikalus derinys sukuria nepamirštamą skonio patirtį. Kreminė tekstūra ir harmoningas pistacijų bei baltojo šokolado duetas puikiai tiks prie blynų, vaflių, duonos, vaisių ar tiesiog mėgavimuisi.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 2583kJ/ 621kcal.Riebalai 45,4g (įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis -11g),angliavandeniai 35,8g(įskaitant cukrų 21g),skaidulos 4,2g,baltymai 16,5g,druska 0 g.
Sudedamosios dalys:Skrudintos pistacijos 70% (JAV), baltasis šokoladas 30% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas (E322), natūrali vanilės aromato medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 30%).
Alergenai: Sudėtyje yra pistacijų, pieno, sojų, gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Laikyti nuo +2 iki +25 °C temperatūroje, atidarius laikyti nuo +2 iki +6 °C temperatūroje ir suvartoti per 60 dienų, neviršijant galutinio termino.
- be gliuteno
- be GMO
Kilmės šalis:Latvija
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Jums patiks ši nuostabaus skonio pieno alternatyva! Tinka ir gurmanams ir veganams ir sportininkams!
Mėgaukitės puikiu kavos ar arbatos skoniu su Macadamia riešutų gėrimu BARISTA!