- Išparduota

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Žaismingai spalvotos ir nuodėmingai skanios saulėgrąžos pieniškame šokolade.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 529 kcal/ 2208 kJ, riebalų 30,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,4 g, angliavandenių 52,9 g, iš kurių cukrų 44,7 g, baltymų 8,2 g, druskos 0,011 g.
Sudedamosios dalys: Šokolado skonis (cukrus, hidrintas palmių branduolių aliejus, kakavos milteliai, maltodekstrinas, emulsiklis (E322, SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga), saulėgrąžų sėklos, cukrus, tirštiklis (E414), dažiklis (E170), dažiklis (E153), dažiklis (E160c) , spalva (E140), glazūravimo priemonė (E903), spalva (E100). Gali būti sezamo sėklų, kiaušinių, sojos, žemės riešutų, pistacijų, migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų.Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Kilmės šalis : Olandija
Charakteristikos