KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Žaismingai spalvotos ir nuodėmingai skanios saulėgrąžos pieniškame šokolade.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 529 kcal/ 2208 kJ, riebalų 30,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,4 g, angliavandenių 52,9 g, iš kurių cukrų 44,7 g, baltymų 8,2 g, druskos 0,011 g.
Sudedamosios dalys: Šokolado skonis (cukrus, hidrintas palmių branduolių aliejus, kakavos milteliai, maltodekstrinas, emulsiklis (E322, SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga), saulėgrąžų sėklos, cukrus, tirštiklis (E414), dažiklis (E170), dažiklis (E153), dažiklis (E160c) , spalva (E140), glazūravimo priemonė (E903), spalva (E100). Gali būti sezamo sėklų, kiaušinių, sojos, žemės riešutų, pistacijų, migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų.Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Kilmės šalis : Olandija
Charakteristikos