- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus ne tik sveikas, bet ir labai maistingas užkandis. Jie puikiai tiks gardinti pusryčių košes, jogurtus, kepinius ar desertus. Natūraliai džiovinti juostelėmis pjaustyti bananai yra saldaus, burnoje tirpstančio skonio ir bananams būdingo kvapo.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 339 kcal/1418 kJ, riebalų 1.7 g, angliavandenių 87g, iš kurių cukrų 47 g, baltymų 2.9 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: 98.9 % džiovinti bananai, 1.1% citrinos rūgštis.
Laikyti sausoje vietoje, (+10C... +20)C temperatūroje.
Kilmės šalis: Gana
Charakteristikos