KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Itin maistingos ir organizmui vertingos šilkmedžio uogos vadinamos vitaminų krepšeliu. Tai saugus saldumynas visiems, net diabetikams.
Šilkmedžio uogos praturtins jūsų žaliąjį kokteilį, jogurtą, košę, salotas ar kepinį. Uogas galima valgyti ir kaip užkandį, kai norisi ko nors saldaus. Jose gausu vitamino C, A, E ir B grupės, taip pat mineralų - kalio, vario, magnio, cinko, geležies bei karotino, riebiųjų omega rūgščių. Uogos labai saldžios ir sultingos, be to, tinkamos diabetikams. Dėl unikalios sudėties, šilkmedžio uogos pasižymi antivirusiniu, antibakteriniu, priešuždegiminiu poveikiu.
Nuo seno šilkmedžio uogos naudojamos maisto papildų gamyboje ir liaudies medicinoje, todėl verta jomis praturtinti savo mitybą.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 298 kcal./1260 kJ, riebalų 2,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 55,3 g, iš kurių cukrų 49,2 g, baltymų 8,8 g, druskos 0,025 g.
Sudedamosios dalys: 100% šilkmedžio uogos. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Goji uogos - tai imunitetą stiprinančios uogos, nuo seno naudojamos kinų medicinoje. Šios uogos laikomos super maistu, nes sudėtyje gausu mineralų, mikroelementų, vitaminų.