KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Karališkas skanėstas - gausus skaidulinių medžiagų ir angliavandenių vaisius praskaidrins net niūriausią dieną. Tinka gardinti nuo ritinės košės iki įvairių kepinių.
Cukruoti džiovinti mangai yra gurmaniškas pasirinkimas ieškantiems naujų skonių. Gardinkite jais košes ar jogurtus, įkomponuokite į kepinius. Mėgaukitės egzotišku vasaros skoniu visus metus.
Džiovinti mangai yra gausūs įvairiausių vitaminų - A, E, D, B, C, bei mineralų kalcio, geležies, cinko, magnio. Dėka B vitamino savo mitybą papildydami mangais galite mažinti streso padarinius. Džiovintų vaisių ląsteliena padeda gerinti virškinimą, šalina toksinus, gerina medžiagų apykaitos procesus.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 319 kcal/1335 kJ, riebalų 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 83,0 g, iš kurių cukrų 69,0 g, baltymų 0 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: mangai, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis (E330), konservantas SIEROS DIOKSIDAS (E220). Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Saulėje džiovinti kivi. Cukruoti - kad būtų dar saldesni. Puikus užkandis skubantiems ar tiesiog alternatyva saldumynams
Saulės paglostyti pasaldinti papajos griežinėliai – saldus tropikų delikatesas.
Atneškite vasarą į savo namus su šiuo skaniu džiovintų vaisių mišiniu. Tai yra puikus saldžių ir egzotiškų vaisių derinys.