
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Savo asortimentą papildėme dar vienu išskirtiniu pasiūlymu. Abejingų nepaliekantys karališko skonio Pekano riešutai apvilkti traškaus saldumo plutele.
Traškūs karamelizuoti pekanai taps sveikesniu saldumynu, kuriuo galėsite mėgautis prie vakaro filmo, užkandžiauti prie kavos ar pavaišinti užsukusius svečius. Pekano riešutai papildys vitamino B1, cinko, magnio, kalcio ir riebiųjų rūgščių atsargas organizme.
Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties. Pekano riešutai naudingi mūsų organizmui, nes sumažina riziką susirgti tulžies pūslės akmenlige, mažina padidėjusį cholesterolio kiekį ir "blogojo" cholesterolio lygį, sulėtina su amžiumi susijusią raumenų nervų degeneraciją. Šie riešutai sumažina širdies ligų riziką. Be to, teigiamai veikia nervinę sistemą.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 606 kcal/2515 kJ, riebalų 48,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,1 g, angliavandenių 35,3 g, iš kurių cukrų 34,3 g, baltymų 6,3 g, druskos 0,002 g.
Sudedamosios dalys: PEKANO RIEŠUTAI 68%, Cukrus 31%, Rapsų aliejus 0.50%, Gliukozės sirupas 0.50%, sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tai skonių derinys ieškantiems kažko neįprasto - pekano (karijų) riešutas šokoladinio triufelio apvalkale. Labai patiks gurmanams , nes norisi dar ir dar....