- -2,00 €

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Tai skonių derinys ieškantiems kažko neįprasto - pekano (karijų) riešutas šokoladinio triufelio apvalkale. Labai patiks gurmanams , nes norisi dar ir dar....
Pekano riešutai vertinami dėl išskirtinai švelnių skonio savybių ir turtingos sudėties. O apvilkti šokoladinio triufelio apvalkalu tampa išskirtinio skonio desertu.
Pekano riešutai yra stiprūs antioksidantai, slopina daugelį kenksmingų medžiagų, sukeliančių riziką susirgti vėžiu. Jie sumažina riziką susirgti tulžies pūslės akmenlige, mažina padidėjusį cholesterolio kiekį, sumažina "blogojo" cholesterolio lygį, sulėtina su amžiumi susijusią raumenų nervų degeneraciją. Šie riešutai sumažina širdies ligų riziką.
Kaip ir visi riešutai, teigiamai veikia nervų sistemos veiklą. O nėra nieko geriau nei sveikas saldus desertas, pakeliantis nuotaiką.
Pekano riešutai puikus vitamino B1 ir cinko šaltinis. Be to, riešutuose yra ir magnio, šiek tiek kalcio, kurie užtikrina vienas kito geresnį įsisavinimą. Kaip ir graikiniai riešutai, pekano riešutai turi daug omega-6 riebalų rūgščių, netgi 2 kartus daugiau nei graikiniai. Šie riešutai labai naudingi ir plaukams, mažina slinkimą bei skatina plaukų augimą.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 560 kcal/2335 kJ, riebalų 35,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, angliavandenių 50,4 g, iš kurių cukrų 41,9 g, baltymų 7,5 g, druskos 0,154 g.
Sudedamosios dalys: Cukrus, PEKANŲ RIEŠUTAI, NUOMONĖTO PIENO milteliai, Kakavos masė, Kakavos sviestas, Išrūgų milteliai (yra PIENO), Kakavos milteliai, Emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, Natūralus vanilės skonis. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tai dar vienas neeilinis derinys mūsų asortimente - dideli bertoletijos (braziliniai) riešutai aplieti pienišku šokoladu. Pasižymintys išskirtiniu skoniu bertoletijos riešutai pagardinti šokoladu atvers jums naujus skonių horizontus. Šis derinys kažkiek primena kavos aromatą.