- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Šiuos kepintus jalapeno ir sūrio skonio anakardžius mes turime tik dėl jūsų mielieji gurmanai. Juk mūsų kurmiukas logotipe tą ir reiškia: tyrinėtojas, šniukštinėtojas naujų skonių ragautojas. Pabandom?
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 576 kcal/2391 kJ, riebalų 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,6 g, angliavandenių 31 g, iš kurių cukrų 7,1 g, baltymų 15,0 g, druskos 2,13 g.
Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIO RIEŠUTAI 92 %, jalapeno pipirų ir sūrio skonio prieskonių mišinys 7,3 % (išrūgų milteliai (iš PIENO), druska, cukrus, maltodekstrinas, aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, sūrio milteliai 6 % (SŪRIS, antioksidantas natrio fosfatas), jalapeno pipirai 1 %, česnakų milteliai, baltieji pipirai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: pieno rūgštis, citrinų rūgštis; svogūnų milteliai, kvapioji medžiaga, prieskonių ekstraktas (paprikų), lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas), stingdiklis gumiarabikas. Sudėtyje yra ANAKARDŽIO RIEŠUTŲ ir PIENO. Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti. Kilmės šalis: Lietuva. Žemės riešutų kilmės šalis: ne ES. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.
Subtiliai traškūs anakardžio riešutai švelnaus grietinės ir svogūnų skonio. Šiek tiek paskrudinti ir apvilkti klasikiniu skonių deriniu nepaliks abejingų. Tiesiog neįmanoma sustoti kramsnoti