- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Šiuos kepintus jalapeno ir sūrio skonio anakardžius mes turime tik dėl jūsų mielieji gurmanai. Juk mūsų kurmiukas logotipe tą ir reiškia: tyrinėtojas, šniukštinėtojas naujų skonių ragautojas. Pabandom?
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 576 kcal/2391 kJ, riebalų 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,6 g, angliavandenių 31 g, iš kurių cukrų 7,1 g, baltymų 15,0 g, druskos 2,13 g.
Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIO RIEŠUTAI 92 %, jalapeno pipirų ir sūrio skonio prieskonių mišinys 7,3 % (išrūgų milteliai (iš PIENO), druska, cukrus, maltodekstrinas, aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, sūrio milteliai 6 % (SŪRIS, antioksidantas natrio fosfatas), jalapeno pipirai 1 %, česnakų milteliai, baltieji pipirai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: pieno rūgštis, citrinų rūgštis; svogūnų milteliai, kvapioji medžiaga, prieskonių ekstraktas (paprikų), lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas), stingdiklis gumiarabikas. Sudėtyje yra ANAKARDŽIO RIEŠUTŲ ir PIENO. Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti. Kilmės šalis: Lietuva. Žemės riešutų kilmės šalis: ne ES. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Žemės riešutai apvalkale - traškios luobelės lydyto sūrio skonio patale. Tradicinio skonio lydyto sūrio riešutai. Puikus greitas užkandis užklupus netikėtai svečių kompanijai.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Sūrio skonio užkandžių rinkinys su žemės riešutais.
Subtiliai traškūs anakardžio riešutai švelnaus grietinės ir svogūnų skonio. Šiek tiek paskrudinti ir apvilkti klasikiniu skonių deriniu nepaliks abejingų. Tiesiog neįmanoma sustoti kramsnoti