KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Traškus, švelniai skrudintų makadamijų riešutų kremas. lengvai tepamas ir yra itin maistingas. Kas gali būti geriau?
Šiame kreme nėra jokių papildomų ingredientų, jis pagamintas tik iš 100% makadamijos riešutų.
Traškus ,švelnus ir šilkinis
100% augalinės kilmės
Pagamintas iš aukščiausios kokybės makadamijos riešutų
Natūralus, be glitimo ir GMO
Be pridėtinio cukraus ar saldiklių (produkte yra tik natūralūs cukrūs)
Tinka vegetarams ir veganams
Labai švelnus ir lengvai tepasi, itin maistingas
Plačiai naudojamas blynams, košėms, ledams, kaip vaisių, daržovių ar duonos padažas
Naudojamas konditerijoje ir kepykloje
Nepamirškite makadamijų riešutų sviesto laikyti vėsioje ir sausoje vietoje ir prieš naudodami gerai išmaišykite, nes gali išsiskirti natūralūs aliejai. Mėgaukitės eksperimentuodami su makadamijų riešutų kremu ir atraskite mėgstamus jo naudojimo būdus!
Energinė ir maistinė vertė 100 g:718 kcal/ 3004 kJ, Riebalai:70,7 g,iš kurių sotieji:9,9 g;mononesotieji:59,3 g; polinesotieji:1,5 g; angliavandeniai: 12,6 g iš kuriųcukrūs:4,6g; maistinės skaidulos:8,0 g; baltymai: 7,8 g;Druska:0,0 g.
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Jums patiks ši nuostabaus skonio pieno alternatyva! Tinka ir gurmanams ir veganams ir sportininkams!
Mėgaukitės puikiu kavos ar arbatos skoniu su Macadamia riešutų gėrimu BARISTA!