- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Įvairių vaisių skonių želatininiai saldainiai, primenantys vaikystę. O gal dairaisi spalvingo papuošimo savo desertams? Paragauk vasaros skonius atkartojančius želės saldainius.
Vasaros aromatais viliojantys želės saldainiai patiks smaližiams. Skirtingų spalvų saldainiais galite dekoruoti ir kepinius.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 305 kcal/1298 kJ, riebalų 0.0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.0 g, angliavandenių 74.9 g, iš kurių cukrų 69.5 g, baltymų 1.1 g, druskos 0,14 g.
Sudedamosios dalys: Gliukozės sirupas 44%, cukrus 36%, vanduo 14.8%, stingimo medžiaga (E440) 2.5%, avižų pluoštas 0.8 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330) 0.7%, spalva (E163) <1%, dažiklis (E141) <1%, dažiklis (E120) <1%, dažiklis (E100) <1%, natūralus apelsinų skonis <1%, natūrali kvapioji medžiaga <1%, ananasų koncentratas 0.10%.Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos