KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Dražė saldainiai "Avietėlė" - tai desertas, skanėstas tarp valgių ar kelionėse. Spalvingais dražė žirneliais galite puošti kepinius, tortus, ledus ar kitus desertus.
Dražė saldainiai "Avietėlė" - tai desertas, skanėstas tarp valgių ar kelionėse. Spalvingais dražė rutuliukais galite puošti kepinius, tortus, ledus ar kitus desertus.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 399 kcal./1674 kJ, riebalų 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 98 g, iš kurių cukrų 97,3 g, baltymų 0 g, druskos 0,0 g.
Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: cukrus 92 %, dekstrozė, gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis - karminas, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Gali būti žemės, migdolo, lazdyno ir anakardžio riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Dražė saldainiai "Citrinukas", kuriuos mėgsta ir maži, ir dideli smaližiai. Spalvoti cukriniai žirniukai bus ne tik mėgstamas desertas, bet ir papuoš tortus ar ledus.
Dražė saldainiai "Mėta" kai norisi saldžios gaivos. Cukriniai žirneliai desertų puošimui ir smaguriavimui.