
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Dražė saldainiai "Avietėlė" - tai desertas, skanėstas tarp valgių ar kelionėse. Spalvingais dražė žirneliais galite puošti kepinius, tortus, ledus ar kitus desertus.
Dražė saldainiai "Avietėlė" - tai desertas, skanėstas tarp valgių ar kelionėse. Spalvingais dražė rutuliukais galite puošti kepinius, tortus, ledus ar kitus desertus.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 399 kcal./1674 kJ, riebalų 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 98 g, iš kurių cukrų 97,3 g, baltymų 0 g, druskos 0,0 g.
Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: cukrus 92 %, dekstrozė, gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis - karminas, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Gali būti žemės, migdolo, lazdyno ir anakardžio riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos