
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Paprikos skonio žemės riešutai apvalkale (traškioje luobelėje). Jei tu tas, kuris mėgsta pikantiškus skonius - šie riešutai kaip tik tau! Puikus greitas užkandis užklupus netikėtai svečių kompanijai.
Dražė saldainiai "Mėta" kai norisi saldžios gaivos. Cukriniai žirneliai desertų puošimui ir smaguriavimui.
Dražė saldainiai "Mėta" - tai desertas, skanėstas tarp valgių ar kelionėse. Spalvingais dražė rutuliukais galite puošti kepinius, tortus, ledus ar kitus desertus.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 392 kcal./1665 kJ, riebalų 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 98 g, iš kurių cukrų 93,8 g, baltymų 0 g, druskos 0,0 g.
Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: cukrus 87 %, gliukozės sirupas, dekstrozė, kvapiosios medžiagos, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Gali būti sojos, pieno, žemės, migdolo, lazdyno ir anakardžio riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos