
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Dražė saldainiai "Mėta" kai norisi saldžios gaivos. Cukriniai žirneliai desertų puošimui ir smaguriavimui.
Dražė saldainiai "Mėta" - tai desertas, skanėstas tarp valgių ar kelionėse. Spalvingais dražė rutuliukais galite puošti kepinius, tortus, ledus ar kitus desertus.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 392 kcal./1665 kJ, riebalų 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 98 g, iš kurių cukrų 93,8 g, baltymų 0 g, druskos 0,0 g.
Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: cukrus 87 %, gliukozės sirupas, dekstrozė, kvapiosios medžiagos, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Gali būti sojos, pieno, žemės, migdolo, lazdyno ir anakardžio riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos