KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Razinos šokoladinio skonio glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų.
Razinos šokoladinio skonio glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų. O aplietos saldžiu glaistu jos tampa skaniu desertu. Šiais šokoladiniais žirniukais galima puošti ir kepinius bei kitus desertus.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 360 kcal./1527 kJ, riebalų 1,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandenių 86 g, iš kurių cukrų 79,8 g, baltymų 2,7 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: cukrus 63,4 %, razinos 29 % (razinos, konservantas sieros dioksidas), gliukozės sirupas, mažesnio riebumo kakavos milteliai, šokolado kvapioji medžiaga, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Sudėtyje yra sulfitų. Gali būti sojos, pieno, žemės, migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tamsios spalvos, saldaus skonio. be sėklų razinos. Tiesiog privalo jų būti pas kiekvieną virtuvės lentynoje. Tinka kaip pagardas įvairiausiems gaminiams pagal jūsų fantaziją.
Saldus, žaismingas, įvairių formų užkandis - kai norisi visko po truputį, įvairių džiovintų vaisių ir riešutų asorti aplieti jogurtiniu šokoladu. Susirask sau labiausiai patinkanti gabaliuką...
Žemės riešutai šokoladinio skonio glaiste. Skrudintas riešutas ir traški plutelė patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams.
Nepakartojamas skonio derinys-juodieji serbentai pieniško šokolado-jogurto apvalkale.