
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Žemės riešutai šokoladinio skonio glaiste. Skrudintas riešutas ir traški plutelė patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams.
Žemės riešutai šokoladinio skonio glaiste. Skrudintas riešutas ir traški plutelė patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 415 kcal./1746 kJ, riebalų 11 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g, angliavandenių 75 g, iš kurių cukrų 69 g, baltymų 7 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: cukrus 63%, žemės riešutai 24 %, gliukozės sirupas, mažesnio riebumo kakavos milteliai, šokolado kvapioji medžiaga, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Gali būti migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos