KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Žemės riešutai šokoladinio skonio glaiste. Skrudintas riešutas ir traški plutelė patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams.
Žemės riešutai šokoladinio skonio glaiste. Skrudintas riešutas ir traški plutelė patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 415 kcal./1746 kJ, riebalų 11 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g, angliavandenių 75 g, iš kurių cukrų 69 g, baltymų 7 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: cukrus 63%, žemės riešutai 24 %, gliukozės sirupas, mažesnio riebumo kakavos milteliai, šokolado kvapioji medžiaga, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Gali būti migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Karamelizuoti žemės riešutai - skrudinti ir padengti medaus plutele. Skrudinimas riešutams suteikia papildomo traškesio, todėl valgant sunku sustoti. Puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Tai ne tik visiems gerai žinomas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Tai lyg originalūs M&M's - toks būtų taikliausias šio skanėsto apibūdinimas. Žino jį visi - maži ir dideli, klasikinis spalvotas šokoladas ir dar labiau klasikinis žemės riešutas, Šis desertas žavi paprastumu. O pradėjus valgyti neįmanoma sustoti.