
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Tokie traškūs ir saldūs kukurūzai, aplieti šokoladiniu glaistu. Krimsk ir vaišink šeimos narius, nes jiems sunku atsispirti. Gardink jais desertus ar ledus.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 520 kcal/2177 kJ, riebalų 24,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,3 g, angliavandenių 67,3 g, iš kurių cukrų 46,2 g, baltymų 5,2 g, druskos 0,278 g.
Sudedamosios dalys: Cukrus, ryžių miltai, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, išrūgų milteliai (sudėtyje yra PIENO), laktozė (iš PIENO), KVIEČIŲ salyklas, glazūravimo medžiaga (E414), emulsiklis (E322) saulėgrąžų lecitinas, emulsiklis (E322) sojų lecitinas , Natūralus vanilės skonis, dekstrozė, nugriebto PIENO milteliai Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Kilmės šalis: Nyderlandai
Charakteristikos