
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Gurmaniškos kukurūzų sėklos paįvairins jūsų užkandžių asortimentą. Švelnaus skonio traškus užkandis su žiupsneliu druskos puikiai dera su putojančiu gėrimu.
Kepintos ir sūdytos kukurūzų sėklos yra ne tik skanus užkandis, bet ir gurmaniškas skonis gardinti patiekalams. Be to, kukurūzų sėklos gali tapti sveikesniu užkandžiu nei traškučiai ar kepta duona.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 462 kcal/1936 kJ, riebalų 21,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g, angliavandenių 58,6 g, iš kurių cukrų 4,8 g, baltymų 7,1 g, druskos 1,78 g.
Sudedamosios dalys: kepintos kukurūzų sėklos 79,2%, valgomoji druska 1,8%, palmių aliejus 19%. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos