KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Dėl šio skanėsto kilmės vis dar kyla ginčai, bet tai saldumynas, kuris nukels jus į Artimųjų Rytų klajones. Švelnaus skonio ir kreminės tekstūros derinys papildytas traškiais migdolais. Tiesiog neįmanoma atsispirti šiam kerinčiam desertui.
Nuga su migdolų riešutais taps gardžiu desertu prie arbatos ar vaišėmis svečiams. Šiame skanėste susilieja traškūs riešutai, minkštai įsitaisę saldžioje kiaušinių baltymų masėje.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 463 kcal/1940 kJ, riebalų 18,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,9 g, angliavandenių 70,0 g, iš kurių cukrų 58,0 g, baltymų 4,2 g, druskos 0,04 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, MIGDOLŲ RIEŠUTAI, augaliniai aliejai (palmių (RSPO), KOKOSŲ), KIAUŠINIAI, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje yra KIAUŠINIŲ ir RIEŠUTŲ. Gali būti PIENO pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tai šešių skirtingų skonių nuga mišinys - ragauk vanilės, braškių, pistacijų, citrinos, apelsino, kakavos nuga desertą. Kai norisi paragauti visko ir skirtingų skonių. Tąsus, kreminės tekstūros skanėstas, kuris nepaliks abejingų.
Trijų skonių nuga asorti, kai norisi paragauti visko po truputį. Kreminė tekstūra, pagardinta migdolų riešutais.
Nuga - tai skanėstas, kildinamas iš Artimųjų Rytų, siejamas ir su Iranu. Nuga yra švelnios kreminės tekstūros skanėstas, pagardintas migdolo riešutais ir vanilės skoniu.