KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Tai lyg originalūs M&M's - toks būtų taikliausias šio skanėsto apibūdinimas. Žino jį visi - maži ir dideli, klasikinis spalvotas šokoladas ir dar labiau klasikinis žemės riešutas, Šis desertas žavi paprastumu. O pradėjus valgyti neįmanoma sustoti.
Žemės riešutai spalvotame pieniškame šokolade - tikras smaližių skanėstas, kuriam sunku atsispirti. Traškus žemės riešutas, aplietas spalvotu šokoladu, patiks ir mažiems, ir dideliems. O ir namie kepamą tortą su šiais spalvingais riešutukais papuošite išradingai.
Be to, žemės riešutai naudingi sveikatai. Jie yra baltymų šaltinis, sukaupę dideles vitamino E ir B6 atsargas. Dėl savo nekaprizingo charakterio šie riešutai ko ne pigiausi rinkoje, tad sveikiau maitintis galima už sąlyginai nedidelę kainą, lyginant su kitais riešutais.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 490 kcal/2050 kJ, riebalų 22,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,8 g, angliavandenių 62,0 g, iš kurių cukrų 58,8 g, baltymų 7,9 g, druskos 0,14 g.
Sudedamosios dalys: PIENIŠKAS šokoladas (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, kakavos sviestas, PIENO išrūgų milteliai, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, natūrali vaniles kvapioji medžiaga), cukrus , ŽEMĖS RIEŠUTAI, tirštikliai: gumiarabikas (E414), tapiokos dekstrinas, dažikliai: (E101, E120, E133, E160a, E171), natūrali vanilės kvapioji medžiaga, augalinis aliejus (saulėgrąžų), glazūravimo medžiagos ( E901, E903, E904), sausas gliukozės sirupas. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Karamelizuoti žemės riešutai - skrudinti ir padengti medaus plutele. Skrudinimas riešutams suteikia papildomo traškesio, todėl valgant sunku sustoti. Puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Tai ne tik visiems gerai žinomas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Jo didenybė sūdyti ir kepinti žemės riešutai – skonių klasika. Puikiai visiems pažįstamas skonis - švelniai pakepinti ir subtiliai pagardinti žiupsneliu druskos. Nuo seno daugelio pamėgtas ir universalus užkandis, neprarandantis savo populiarumo ir šiandien. Tai ne tik dažnas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Žemės riešutai šokoladinio skonio glaiste. Skrudintas riešutas ir traški plutelė patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams.