- −25%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena taps tikru delikatesu mėsos mėgėjams. Vytintas jautienos steikas iš aukščiausios rūšies mėsos pasižymi puikiu skoniu, yra sotus ir maistingas. Jį patogu pasiimti į kelionę ar gamtą, nes nereikia pjaustyti.
Vieno kąsnio užkandis dera su tauriaisiais gėrimais, vynu, alumi. Derindami su su sūrio, riešutų ir kitais užkandžiais sukursite gurmanišką lėkštę savo svečiams.
Sudedamosios dalys: jautiena 90,6 %, svogūnai, valgomoji druska, česnakai, prieskoniai, fruktozė. Gali būti sojų pupelių, kviečių glitimo, salierų, garstyčių ir riešutų pėdsakų.
Pagaminta iš 227 g jautienos kumpio.
Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė 1215 kJ/ 287 kcal; riebalai - 4,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 2,1 g; angliavandeniai - 1,1 g, iš kurių cukrų - 0,5 g; baltymai - 60,4 g; druska - 4,8 g.
Grynasis kiekis: 100 g. Geriausias iki: žr. spaudą ant pakuotės. Laikyti (0-+30)° C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve. Pakuotės viduje yra nevalgomas deguonies absorbentas. Pradarę pakuotę, jį išmeskite. Aukštos baltyminės vertės produkto paviršiuje, esant temperatūrų svyravimui, gali išsiskirti natūralus mėsos baltymas. Produkto kokybei tai įtakos neturi.