
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Saldus kaip saldžiausia pasaka, aromatingas kaip dieviškas derlius, skanus kaip gėlė iš dangaus. Leiskite savo pojūčiams patirti dievišką gomurio susiliejimą su nuostabiu Didos Božos braškių džemu. Ši nenumaldoma užtepėlė puikiai tiks su jūsų mėgstamu kreminio pyrago įdaru, kaip įdaras jūsų mylimiems blynams ar kaip paprasti pusryčiai su duona ir pienu.
Braškių džemas iš Kroatijos. Dida Boža džemų ir uogienių gamintojas iš Kroatijos pelnęs gausybė apdovanojimų maisto parodose ir akluose ragavimuose. Todėl tai išskirtinio skonio ir aromato produktai.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 238 kcal/996 kJ, riebalų 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 57 g, iš kurių cukrų 56 g, baltymų 2 g, druskos 0 g, skaidulų 1,2g.
Pagaminta iš 82 g vaisių 100 g produkto. Bendras cukraus kiekis nuo 69 g iki 100 g.
Sudėtis: braškės, cukrus, vanduo, želė: pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, PIENO rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis.
*Be gliuteno ir konservantų