
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Traškus migdolas aplietas švelnaus pieniško šokolado skraiste. Nuodėmingai skanu...
Vienas naudingiausių riešutų mūsų organizmui - migdolas, aplietas pienišku šokoladu. Energijos suteikiantis ir maistingas desertas, kuriuo mėgausis ne tik maži, bet ir dideli smaližiai. Migdolai šokolade yra sveikesnė alternatyva saldumynams, nes riešutai turi sukaupę organizmui naudingų vitaminų ir mineralų.
Migdolų riešutai labai vertinami dėl vitamino E ir maistinių skaidulų. Jie sukaupę daug maistinių medžiagų. Suvalgę 30 gramų migdolų mes gauname 1/8 mums reikalingų baltymų.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 559 kcal/2339 kJ, riebalų 34,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,6 g, angliavandenių 50,9 g, iš kurių cukrų 46,7 g, baltymų 9,3 g, druskos 0,25 g.
Sudedamosios dalys: PIENIŠKAS šokoladas (72%) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai (iš pieno), LAKTOZĖ (pienas), emulsiklis: SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), MIGDOLO RIEŠUTAI (27%), glajinė medžiaga: šelakas. Sudėtyje yra MIGDOLO RIEŠUTŲ, PIENO ir SOJOS. Gali būti RIEŠUTŲ IR SEZAMO sėklų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Migdolo riešutai laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis - Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe.
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - gausiai aplieti juoduoju šokoladu, nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - aplieti citrinų skonio pienišku šokoladu , nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Traškūs migdolai, aplieti tirpstančiu šokoladu su nepakartojamu tiramisu aromatu.